juni 28

Een nieuwe website

Liefste vrienden, fans en volgers,

Het is zo ver! Studio Keramiek heeft een nieuwe website!!

Het was een flinke kluif en uiteraard heb ik weer geweldig onderschat wat dat met zich meebrengt. Want als je een nieuwe website bouwt dan moet je ook goed weten wat je ermee wil bereiken en dat is niet gemakkelijk voor iemand zoals ik die alles tegelijk wil. Sterker nog, als je een ‘over mij’ pagina moet schrijven dan moet je over jezelf nadenken en weten waarom je doet wat je doet. Tevens heb je een sterke layout nodig om het aanbod overzichtelijk te houden. En dan hebben we het nog niet over het technische gedeelte gehad ! Ik heb dan ook heel snel een aantal hulplijnen ingeschakeld.

De eerste hulplijn was Karen Van Winkel aka ‘leverancier van schoonheid’. Wij hebben samen al meerdere succesvolle fotoshoots gedaan en zij is ook een bangelijk schrijfster. Tussen pot en pint deed ik mijn verhaal over keramiek. Ik babbelde er op los, gevoed door haar doordachte vragen. Zij maakte er een prachtig merkverhaal van en dat gaf alvast veel rust in mijn hoofd. Ook voor de look en feel van de website ging ik bij haar ten rade, we kozen samen een basis layout, de juiste lettertypes, kleuren en uiteraard de geschikte foto’s.

De tweede hulplijn had ik nodig voor de technische uitwerking. Want een shop, online cursussen, een link met mijn bestaand reservatiesysteem…dat is niet niks. Gelukkig heb ik een zus, Linda, die heel goed haar weg weet in de digitale wereld. Zij en haar assistentes geven technische ondersteuning voor mensen die een grote drang hebben om hun website zelf te beheren maar die toch af en toe wat hulp nodig hebben. Dat was dus een match-made-in-heaven voor mij.

De derde hulplijn is Aurélie der Kinderen van Soulworx met haar geweldige masterclasses. Zij geeft me net die steun die ik nodig heb om belangrijke beslissingen te nemen en de dingen aan te pakken van binnen uit. Ze heeft de niet aflatende creatieve wervelstorm in mij gekalmeerd tot een frisse zomerbries 😉 Dankjewel Aurélie !

En dan is er ook nog mijn assistente Carolien! Zonder haar was het werk in het atelier volledig stilgevallen. Ik ben dan ook superblij dat ze haar job heeft opgezegd om vanaf augustus fulltime mee aan de kar van Studio Keramiek te trekken. Wij gaan potten breken samen ! 😉

Het valt me nu plots op, dat is dat een hele hoop girlpower! Who runs the world? haha

Ga snel een kijkje nemen , en check meteen enkele nieuwe workshops : www.studiokeramiek.be

Veel surfplezier,

Nora


Tags

cursuspottenbakken, keramiekopmaat, pottenbakken, pottenbaklessen, studiokeramiek, workshopskeramiek


Deze vind je misschien ook leuk

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

>