fbpx

 

Beste vrienden, familie en fans

Diegenen onder jullie die op facebook zitten hebben een beetje kunnen volgen wat er in de laatste maand gebeurd is met ons kleine projectje voor het goede doel.. het is uit de hand gelopen ! Maar wel in de goeie zin van het woord. Voor wie echter geen facebook heeft of voor wie er niks van snapt, even het hele verhaal achte ‘ de warmste kom’

Het plan was om met onze ateliers en met wat bevriende keramisten kommen te maken en deze te verkopen, al dan niet met soep of ander lekkers, ten voordelen van de ALS Liga.

Maar gaandeweg sloten er zich meer en meer mensen aan : professionele keramisten, befaamde pottenbakkers, academies en scholen … het leek wel of iedereen kommen aan het maken was. Ondertussen kunnen we gerust stellen dat we minstens 1500 kommen zullen kunnen verkopen. Hoe waanzinnig is dat!

Elke kom wordt verkocht voor 20 euro en de volledige opbrengst gaat naar de ALSLiga  voor meer onderzoek. 

Onze eerste grote verkoop van honderden kommen gaat dit weekend door in de Lazaruskapel in Rumst. Het is de plek waar ik zelf het pottenbakken leerde en waar ook Nora Tilley les volgde tot haar ziekte het niet meer toeliet. We stellen onze mooiste kommen op en wie er op vrijdagavond snel bij is kan zijn aangeschafte kom gratis laten vullen met lekkere soep.

Maar ook op zaterdag en zondag ga je nog voldoende keuze hebben kwa kommen , en kan je in het keramiek kaffee boven terecht voor een hapje en een drankje. 

Adres : Lazarusstraat 1, Rumst

open op :

vrijdag 30 november van 17u tot 21u

zaterdag 1 december van 11u tot 17u

zondag 2 december van 11u tot 17u

 

En dan nog dit..

Op 13 december organiseren wij een groot Slot-Event in Winterbar Mirage op de grote markt in Mechelen. Het wordt een warme avond met heel lekker eten, veel kommen en life muziek .. meer info en hoe te reserveren hoor je nog in mijn volgende berichten..

verder zijn er ook kommen te verkrijgen op volgende plaatsen :

8-9 december Verkoop van ‘Warmste kommen’ bij Clay-on-Wheels , Gemeenteplein 24, Bonheiden
14 december @Kerstmarkt samen met Warmste Week, Royal Antwerp Hockey Club, St-Job

Bij artisann , lichttorenpleib 10 , Knokke tijdens de openingsuren
Bij Zahia’s Cuisine, steenweg 12, Mechelen

vanaf 4 december bij Belgunique , Leopoldstraat 53, Antwerpen
vanaf 1 december bij Café Sint-Gummarus, Lier

8/12 op de Kerstmarkt Keerbergen 2018

Vanaf 15 december in restaurant Huisnummer95, Vosberg Rumst

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent ingeschreven, dankjewel!