fbpx

Lieve levensgenieters,

Op 22 en 23 Juni zet ik mijn atelier, onze tuin en het huis open voor jullie, mijn fans, mijn cursisten , mijn familie en mijn vrienden die mij altijd zo steunen en met verwondering kijken naar mijn zotte liefde voor keramiek. Gelukkig ben ik niet alleen om jullie te ontvangen. Blijf even verder lezen wie en en wat er nog allemaal te zien is, het wordt een gezellige boel !

Share

Ikzelf sta te springen om mijn nieuwe collectie te tonen. ‘Share’ staat voor het delen van passie, het delen van lekker eten, het delen van sappige verhalen en het delen van mooie momenten, ik weet zeker dat ik niet de enige ben die daar gelukkig van wordt 😉

Maar behalve ‘uitpakken’ met mijn eigen werk zal ik ook creaties tentoonstellen van mijn cursisten. Ik werkte met hen een jaartje rond het thema ‘winter’ en daar zijn leuke dingen uit voortgevloeid, van warme ovenschalen tot ijzige cracqueléglazuren..

Pottenbakinitiaties

Voor wie zelf wel eens iets met klei willen proberen heb ik Elise Haemers, Sofie Goethals en Femke de Roo uitgenodigd. Zij zullen jullie met plezier introduceren in onze wereld met een initiatie pottenbakken of handopbouw. Deze drie frisse, jonge dames zijn tevens lesgeefsters bij Markt 1 dus kom zeker met hen kennis maken.

houtdraaien met Benny

Iets waar ik zelf gigantisch naar uit kijk zijn de initiaties houtdraaien met Benny Van Orshaeghen van De Clou. Hij zal doorlopend aanwezig zijn en stelt meerdere draaibankjes ter beschikking voor jullie om het eens te proberen.. profiteer ervan zou ik zeggen!

Pinatas

Voor de ‘kleintjes’ heb ik opnieuw Sabine van Octopus overtuigd om langs te komen met haar prachtige Pinata’s .. Kloppen tot het snoepjes regent !

Tot slot verwelkom ik ook Dirk van ‘Julius’ , AKA ‘Burie’ die al meerderen onder jullie heeft voorzien van gaatjes en plankjes, maar ook prachtige ateliertafels maakt en stilaan een specialist wordt in pottenbakmaterialen 😉

En als jullie dorst hebben gekregen van al deze activiteiten, dan kunnen jullie iets drinken aan de bar. Om dat te regelen heb ik vele vrijwilligers aangesproken die ik bij deze al op voorhand wil bedanken . Mercie lieverds!

Voila, ik hoop dat ik jullie voldoende warm gemaakt heb om eens een kijkje te komen nemen. Het adres is Franselei 52 in Duffel en de deuren staan open van 11 tot 17 u . Zet het in de agenda, contacteer je vrienden en maak er een trip van. Ook met de fiets is het leuk, de fietsostrade passeert Duffel en de Franselei ligt vlakbij knooppunt 21 van het fietsknooppuntennetwerk.

En nu ga ik wat potjes draaien .. nog amper drie weken te gaan!

Tot snel,

Nora

Laat weten dat je komt via facebook : Open Atelier- Franselei 52- Duffel – 22-23 Juni – 11-17u

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent ingeschreven, dankjewel!