april 4

Gezelligheid moet er altijd zijn.

0  comments

Toen al mijn cursussen geannuleerd moesten worden en de winkel van Edo de deuren moest sluiten, heb ik een hele tijd de weg kwijt geweest.. wat nu? Ik was een leeg vat. Ik liep heel de dag te lummelen in mijn pyjama, ik maakte takenlijstjes met dingen die ik niet deed, ik snoepte tot ik misselijk was en weende voor niks.. haha nu ik het beschrijf lijkt het wel een postnatale depressie of zoiets…

Mijn man die het niet meer kon aanzien zei me  ‘Waarom ga je niet vollenbak tapasschaaltjes maken ? Die sets zijn keitof en gezelligheid moet er altijd zijn ‘ . En dat klopt wel ergens. Steven en ik zijn hier maar met twee in huis maar elke avond maken we het gezellig en hapjes en tapatjes horen daarbij. En binnenkort, als heel dat voos viruske zijn boeltje heeft moeten pakken omdat het zich niet meer kan vermenigvuldigen in onze mega-gezonde lichamen (jaja al dat gewandel en gejog in de straten gaat opbrengen he) , dan gaan we toch ook weer apero-momentjes doen met onze vrienden, niet ?

Dus heb ik me opgesloten in mijn kot (mijn atelier dus). Ik wil tegen het einde van volgende week 30 volledige sets maken en afwerken !

En jullie kunnen nu alvast een persoonlijk setje reserveren in één van de vijf kleuren. Zo kan ik het straks in jouw favoriete kleur glazuren, bakken en naar je versturen. Een setje kost 95 euro en omwille van Corona is levering gratis in België.

De schaaltjes zijn vervaardigd uit 100% Belgische steengoedklei en mogen in de vaatwasser. Het grootste is ongeveer 19 cm en het kleinste 6 cm. Je gaat er heeeel veel plezier aan beleven want ze lenen zich zeker niet enkel tot aperitieven. Hier nog wat fotootjes zodat je makkelijk kan kiezen tussen zwart, bruin, blauw, munt of nude

Studio Keramiek - Share Studio Keramiek - Share Studio Keramiek - Share Studio Keramiek - Share Studio Keramiek - Share Studio Keramiek - Share

‘Jaaaaaaa Nora ik wil eentje, hoe moet ik dat bestellen?’  Keisimpel! Vul onderstaand formuliertje in en geef ook ineens je adres voor verzending. Ik stuur je via mail een bevestiging en de betalingsgegevens. Een beetje old-school maar lekker makkelijk, het moet niet altijd volautomatisch zijn he.

[contact-form to=”noranuyts@gmail.com” subject=”bestelling schaaltjes Share”][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Ik wil graag een tapas-setje bestellen in de kleur : ” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Zwart,Blauw,Bruin,Nude,Munt”][contact-field label=”Dit is mijn adres : ” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Opmerkingen of extra berichtje” type=”text”][/contact-form]

Ziezo ik check vanaf nu alle vijf minuten mijn mailbox dus laat me niet wachten 😉

Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden van acties of van workshops, schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief.

Hoe de schaltje gemaakt worden, kan je ook volgen op mijn  instagram .

Heb je nog vragen, mail dan ook gerust even naar noranuyts@gmail.com .

Dikke virtuele knuffels en blijf gezond allemaal!

Nora


Tags

handgemaakt, handmadeinbelgium, pottenbakken, share, studiokeramiek, unieke stukken


Deze vind je misschien ook leuk

Een nieuwe website

Een nieuwe website

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

>