september 13

Kom me opzoeken aan de Mookerplas dit weekend!!

Ik ben aan het zweten… de laatste oven is uitgeladen, nu moet er ingepakt worden… krijg ik dat allemaal wel in de auto? Wat ben ik aan het vergeten?  Ha ja wisselgeld.. allee seg, niet aan gedacht.. moet ik morgen nog… en waar zijn mijn naamkaartjes? Goh wat een rommel in die bureau, als ik terug ben moet ik dringend opruimen..

Ja, ik heb wat stress maar ik ben ook zooo blij dat ik mag deelnemen aan de enige echte mooiste en gezelligste keramiekmarkt in de lage landen : Keramisto!!

Het zal goed zijn als ik daar ben en mijn ‘stalletjes’ geïnstalleerd heb. Gelukkig heb ik een brave ziel gevonden om mij gezelschap te houden en mij een slaapplekje te geven in haar mooie camper.. het weekend gaat in elk geval een hoog festivalgehalte hebben 😉

Ik heb de afgelopen weken mijn best gedaan om het allerbeste werk te maken dat ik in mij had.. nu is het aan jullie om massaal te komen kijken.. dus, maak die zaterdag of die zondag vrij, zoek een opvang, vraag iemand om de hobbies van die kinderen te regelen en spring in de auto.. en breng vrienden en vriendinnen mee!!!!

Tot snel,

Nora

Locatie: aan de Mookerplas, ingang Pastoorsdijk, 6587 AP Middelaar.

Meer info :?kijk op de website : www.keramisto.nl


Tags


Deze vind je misschien ook leuk

Een nieuwe website

Een nieuwe website

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

>