fbpx

Liefste familie, vrienden en fans,


Bij deze wil ik jullie uitnodigen voor ons Slot-event van ‘De Warmste Kom’ ten voordelen van de ALS Liga. Honderden keramisten, pottenbakkers en hobbyisten maakten samen meer dan 2000 kommen voor deze actie. Deze kommen worden op dit moment verkocht op verschillende locaties in Vlaanderen maar op 13 december organiseren wij als kers op de taart een groot Slot Event in de Winterbar Mirage in Mechelen (grote markt) met de fantastische Roos Van Acker en life muziek van ‘The Great Pretenders’ met swingende rockmuziek uit de jaren ‘60.
Op dit slotevent kan ook lekker gegeten worden. Het eten kan je best vooraf bestellen. We hebben hiervoor volgende formules uitgewerkt :

1 Warmste kom – diner / full option . In dit ticket is inbegrepen : 1 kom (uit te kiezen ter plaatse) + 3 bonnetjes om je kom te laten vullen door onze top-chefs

2 Warmste kom – diner / food only . In dit ticket is inbegrepen : 3 bonnetjes voor gerechtjes van onze top-chefs, geserveerd in bamboe schaaltjes

Eten bestellen en betalen via deze link op event-brite: https://www.eventbrite.co.uk/e/warmste-kom-slotevent-tickets-52735268608 Na betaling krijg je je ticket in je mailbox, breng die afgeprint mee en wij zorgen voor de rest. Het bedrag komt dan rechtstreeks op de rekening van ‘de warmste kom’ . Eenvoudig en snel en ook voor ons beperkte administratie.
Indien je problemen ondervindt met het reserveren kan je een mailtje sturen naar noranuyts@hotmail.be
Het Warmste-kom diner start vanaf 18u

Uiteraard kan je ook gewoon komen feesten zonder eten te bestellen. Het niet te missen optreden van The Great Pretenders start om 20.30u . Nadien dansen we verder tot in de late uurtjes zoals dat op een echte pottenbakkersfuif hoort! 

Ik hoop jullie daar massaal te zien verschijnen!!!

Tot dan,

Nora xxx

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent ingeschreven, dankjewel!