fbpx

Lieve vrienden en volgers,

Het was even stilletjes van mijn kant maar er zijn allerlei zaken aan het borrelen en oooohhh wat wordt dat leuk!!! Ik krijg een prettig gestoord gevoel van opwinding als ik eraan denk 😉 De komende weken zal je dus meer van mij gaan horen.

Op dit moment wil ik vooral twee dingen aankondigen : Ten eerste mijn Open Atelier – weekend op 22 en 23 Juni! Noteer in de agenda want het wordt een feestje. Tijdens dit weekend gaan de deuren van atelier, huis en tuin wagenwijd voor jullie open met verschillende workshops , demonstraties , lekker eten en een voorstelling van mijn nieuwe collectie. In een volgende nieuwsbrief hierover meer..

Ten tweede zijn er een aantal workshops deze zomer waarvoor je nu kan inschrijven. In Juli is er opnieuw een glazuurcursus op het vertrouwde adres in de Franselei in Duffel. In Augustus kunnen jullie inschrijven voor een porselein workshop en een workshop borden en vlakke vormen die beiden doorgaan in het prachtige vernieuwde pand van Atelier Steengoed in Lier. Extra info en inschrijven via de website : www.noranuyts.be

Je kan je ook nu alvast op de wachtlijst zetten voor de maandcursussen vanaf september. Deze zullen doorgaan op een nieuwe locatie in Rumst waarover je de komende weken nog heeeel veel gaat horen (teaserke : het was ooit een politiekantoor 😉 )

En oh ja, bijna vergeten, ik geef twee glazuurcursussen bij de sympathieke Dominique Gelis in Borgloon, eentje ervan is volzet maar in de tweede is nog plaats. Alle info op haar website : https://www.dominiquegelis.be/nora

Dat was het voor nu, neem snel jullie agenda en noteer wat je lief is, zo vergeet je het niet !

Prettig-gestoorde lentegroetjes,

Nora

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je bent ingeschreven, dankjewel!